Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 12 октомври 2009 г.

Мехмед Тефик изнасилен преди смъртта му !

Гей компания го обезглавила !

Млекарят от Преслав изнасилен преди смъртта му !

Циганета се гаврили с Мехмед пред цяла дискотека !
.
Убийците лежали в поправителни домове

Един от задържаните за зверското убийство.

Участниците в тройната съдебно-медицинска експертиза не били единни и категорични за това дали главата е била отрязана, или е била откъсната от кучета. Със сигурност обаче смъртта настъпила след прерязване на шията. Полицията иззела няколко ножа от задържаните. При измиването на мястото на престъплението от пожарникари изскочил и заровен плитко нож с калъф. Всички ножове са предадени в националната лаборатория по криминалистика, за да се изолират следи и ДНК материали на жертвата и потенциалния убиец. Всички от компанията, в която е бил Мехмед, са с криминални прояви и са излежавали присъди в затвори и ТВУ, научи "Монитор".

.
Нощта преди смъртта
В нощта срещу събота Мехмед излязъл да се почерпи в кафе "Авеню". Оттам се прехвърлил сам без компания в "Силвър клуб". Мъжът бил много свит и свенлив, ходел в заведение един-два пъти в месеца и имал навика да черпи непознати.

Така станало и в нощния клуб. Бил сам и циганета от града, известни с хомосексуалната си ориентация, го вземали на подбив. Мехмед приел компанията им. Вече бил доста почерпен, но поръчал бутилка водка. Не му стигнал един лев и някой доплатил. Това отхвърляло и версията за грабеж, защото предполагаемите убийци са знаели, че няма вече и пукната стотинка.

Мехмед Тефик бил мъртвопиян, но младежите го носели на ръце до дансинга, пръскали се от смях при опитите му да танцува, след което го връщали обратно на масата. Останалите посетители на заведението видимо се забавлявали, някои снимали шоуто с джиесемите си. Компанията напуснала локала към 4 сутринта. Според неофициална информация навън - на метри от клуба, зад читалището пияният Мехмед бил жестоко изнасилен, малтретиран, след това заклан.

м>онитор/ПорталТурция

>>>

Още:

Заклали са Мехмед Тефик,защото е турчин !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2