Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

четвъртък, 31 март 2011 г.

Администраторът на групата в подкрепа на Касим Дал арестуван

Администраторът на групата в подкрепа на Касим Дал арестуван

"В момента ме задържат в 8-мо районно управление в София". Това пише Метин Мехмедов, който е администратор в Facebook на групата за подкрепа на Касим Дал, предаде репортер на БГНЕС.

"В момента ме задържат в 8-мо районно управление в гр. София по искане на полицията в гр. Ветово с началник Александър Ласков. Следващите 24 часа ще бъда там и след това отведен в полицията в гр. Ветово". Това гласи публикуваното от Мехмедов съобщение на стената на групата "Аз подкрепям Касим Дал 1". Това е втората група в подкрепа на бившата дясна ръка на Ахмед Доган в социалната мрежа, след като първата бе блокирана преди дни. Най-вероятно от мобилния си телефон Метин Мехмедов е успял да публикува съобщението в момента на ареста. От пресцентъра на МВР не знаят нищо по въпроса.

БГНЕС припомня, че на 27 март бившият член на ДПС Касим Дал събра над 200 души, членове на групата във Фейсбук "Аз подкрепям Касим Дал" на среща в София. "Правим последен опит отдолу нагоре да променим ДПС. Хората искат да извървим този път. Нашата партия е твърде ценна, защото е изстрадана и с много болка е изградена", каза тогава Дал и допълни, че: "Големите ги е страх много. Ние родихме този страх". /БГНЕС

София / България

portalturkey.blogspot.com

:::

Администраторът на групата за Касим Дал във Facebook - арестуван, обвинен е за кражба в магазин

Юлиана Колева

Администраторът на групата във Facebook, подкрепяща изключения преди време от ДПС Касим Дал - Метин Мехмедов, е бил арестуван днес в София. За ареста съобщи самия той през групата в социалната мрежа.

"Metin Mehmedov: В момента ме задържат в 8мо районно управление в гр. София по искане на полицичта в гр. Ветово с началник Александър Ласков .Следващите 24 часа ще бъда там и след това отведен в полицията в гр. Ветово", беше неговата последна публикация преди около два часа. Предизвикала около 130 коментара от участниците в групата, чудещи се какво става, търсещи контакти в София, някои дори призоваващи да се тръгне към столицата.

Мехмедов е обявен за издирване от полицията във Ветово (Русенска област), обвинен е за кражба в магазин, намерен е на територията на София и арестуван, казаха за "Дневник" от МВР. Те уточниха, че вероятно до края на деня Мехмедов ще бъде пратен във Ветово.

вдн / portalturkey.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2