Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

вторник, 14 юли 2009 г.

"Пътищата на съдбата"-нов турски сериал тръгва по bTV от понеделник, 20 юли 2009 г. !

Красиви актьори и заплетен сюжет залепват зрителите за екраните !

Задава се нова турска сапунка !

“Пътищата на съдбата” тръгва от 20 юли по bTV !




Звездите от поредния турски сериал са красиви и елегантни !

Нов турски сериал тръгва по bTV от понеделник, 20 юли 2009 г. "Пътищата на съдбата" ще се излъчва всеки делничен ден от 16 часа и ще събира огромна аудитория, прогнозират от медията.
След страхотния успех, който жънат сапунките на комшиите, направени по най-добрите американски образци, бг зрителите вече се лепят пред телевизионните екрани. Режисьор на епизодите е Месуде Ерарслан. Актьорите, естествено, са красиви и изключително атрактивни. В главните роли ще видим Йавуз Бингьол, Башак Кьоклюкая, Чолпан Илхан, Мустафа Алабора.
Сюжетът не е нещо особено, но ще разтърси много нашенски семейства. Челеби са една от най-знатните и с най-богата история фамилии в Бурса. През годините малката работилница с двете стари пейки се превръща в компания за износ на дрехи в САЩ и Европа. Галип, най-големият син, е красив и работлив. На всичкото отгоре и образован. Завършва университет в Истанбул и се завръща в Бурса, за да продължи фамилния бизнес. Той се жени за Ханзаде и след три години двамата се радват на малкия си син Йомер Асаф.
Идеалното семейство е раздрусано от взрив. През цялото време под повърхността е дебнела бомба със закъснител. Животът на Галип се преобръща с главата надолу, когато разбира, че Йомер Асаф не му е син и той не може да има деца. Галип разкрива, че майка му е била част от благородната измама. За него става все по-трудно да открие истината, части от която излизат наяве една след друга. Той иска да зареже всичко, като остави досегашния си живот зад гърба си.

Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2