Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

вторник, 24 март 2009 г.

Ахмед Емин се самоубил

Популярни имена с готвени заменки; Ахмед Емин се самоубил

24 март 2009, 11:34

София, България

Над 70 празни полета са открити в дневниците на Министерството на земеделието и храните, чрез които на по-късен етап евентуално да бъдат правени заменки, съобщи градският прокурор Николай Кокинов.
От материалите в прокуратурата е видно за кои лица са запазени тези полета. Ясно е и кои служители са оставили празните полети и по чие нареждане. Според Кокинов обаче сега тепърва ще се разпитват тези, за които в компютърната деловодна система на министерството има запазени номера. Градският прокурор не пожела да посочи за кого точно става дума, но само намекна, че има и популярни имена.

Друго дело - за убийството на началника на политическия кабинет на Ахмед Доган Ахмед Емин, е пред приключване. До края на април районната прокуратура ще излезе с позиция по свършеното досега. Александър Налбантов, ръководител на Районната прокуратура, заяви, че до този момент са разпитани над 60 свидетели, като има 16 изготвени експертизи. В момента се чака становище по важна експертиза, която имала за цел да отговори от какво разстояние е произведен изстрела. От районната прокуратура обаче са категорични, че става дума за самоубийство, защото по ръцете на Емин е имало следи, по които се установява, че именно той е дръпнал спусъка. Милан Николов, БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2