Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

петък, 27 февруари 2009 г.

Намаления от 10 до 20 процента предлагат за Турция и Египет



Хотелиерите масово скочиха срещу отстъпки за българи от 10 до 30%
като част от антикризисната програма предложена от туроператори по време на професионалната борса "Ваканция и СПА" в НДК, твърдейки, че при силно намалените цени това би означавало масови фалити за бранша.

(Бележка на Портал Турция:
ИМА АЛТЕРНАТИВА-ТУРЦИЯ.Там
лятната ваканция излиза 35-40% по-евтино от родното море. За ранни записвания комшиите правят още 10-20% отстъпка от цената!)

Лихвата по банковите кредити, с които са построени хотелите, скочи с 2%. Това автоматично увеличи разходите ни с 30%, жалваха се собственици. Според тях въпреки кризата драстични отстъпки биха довели до масови фалити. Празните хотели също могат да са причина за банкрути, ако не се насочи фокусът към родния турист, контрираха ги туроператорите.
Ако руските визи не станат безплатни за туристите, братушките ще предпочетат страни като Турция и Кипър, заявиха представители на руски туроператори. Записванията за лятото вече са с 25% по-малко от миналата година, обосноваха се те.
стандарт
-
Ако се намали акцизът за авиогоривата, както са направили Кипър, Египет и Турция, полетите ще поевтинеят и ще привлекат повече пътници. И едно от най-важните искания: за туристи от Русия и Украйна визите да бъдат безплатни (както е в Кипър и Турция) и да се издават за 24 часа от консулските служби.

Кипър и Турция издават безплатни визи за руснаците, а България им наложи да плащат по 50 евро, обясниха възмутени туроператори.

Правителството на Турция субсидира чартърните полети.труд
-

Изберете почивка в Турция!!!

Лятната ваканция в Турция излиза 35-40% по-евино от родното море. За ранни записвания комшиите правят още 10-20% отстъпка от цената!

На почивка в Турция!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2