Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

петък, 16 април 2010 г.

Вмро психопати :aгент на държавна сигурност прави подписка против Турция !

Едното от двете ВМРО-а срещу членството на Турция в ЕС !

От едното от двете ВМРО-а внесоха уведомление в НС за подписка за национален референдум срещу членството на Турция в ЕС.

От едното от двете ВМРО-а днес внесоха уведомление в деловодството на НС за започване на процедурата за откриване на подписка за свикване на референдум, дали Турция трябва или не, да бъде член на ЕС, каза в кулоарите на парламента зам.председателят на на едното от двете ВМРО-а Ангел Джамбазки. Той смята, че ако се опрат на общественото мнение, българските политици и общественици могат да изразяват позиция, като се позовават на резултатите от референдума. “Ще имаме от закона срок от три месеца, за да съберем необходимите подписи, минимум 200 000, за свикване на национален референдум. Днес с този входящ номер започва процедурата, а официално подписката стартира в неделя”, каза представителят на “воеводите“. При събрани 500 000 подписа за свикване на референдума, тогава НС дори няма да разглежда въпроса, а директно ще се премине към насрочването му, поясни Джамбазки. /БГНЕС

София / България

Бг Таймс



Кой е Красимир Каракачанов ?

Красимир Каракачанов е регистриран като агент от Шесто управление на ДС на 11 май 1989 г. с псевдоним "Иван". Няма данни да е давал съгласие и да е подписвал декларация за сътрудничество.

Той е изготвял анализи за контраразузнавателните служби на МВР и не е давал информация за български граждани.


Photobucket

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2