Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

събота, 16 май 2009 г.

Българският актьор Фахрадин Фахрадинов с участие в гей порно клип

Bulgarian actor Fahradin Fahradinov to participate in gay porn clip _ Българският актьор Фахрадин Фахрадинов с участие в гей порно клип
Около името на чаровния Фахрадин Фахрадинов (Fahradin Fahradinov) тази пролет се завъртя поредния скандал в българския шоу бизнес. Той е с гей привкус и очевидно дълго време е бил подготвян и оставен да отлежи, за да се пласира на публиката в момента, в който актьорът стана популярен с главната роля на Явор Белев в телевизионния сериал " Забранена любов ". Няколко морално парцаливи медии обявиха с ехиден тон, че студентът III курс по актьорско майсторство в Националната и филмова академия до преди две години е работел като еротичен и порно модел със сигурност поне във виртуалното пространство. За да се издържа като студент Фахрадин, който е етнически турчин, се е събличал в интернет сайт и е мастурбирал професионално онлайн пред потребители главно от Америка и Западна Европа. Там той се е представял като Фери (Feri), работел е за 30 % от приходите, които са 2 $ на минута и отделно е получавал бакшиши от доволните клиенти.
Твърди се, че е налице 17 минутен клип с негово участие, на който той е по-слаб и с дълга коса, мастурбира като активен и пасивен и говори нецензурни думи.


Пълен текст тук


.

Още за Турция


Новини ОТ и ЗА Турция:
.
Моята страст- Турция,най-доброто от Турция:
.
Вкусните гозби,турските гозби:
.
Turkish music
.
Турски книги,книги за Турция:

The voice of minare/Гласът на Минарето

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2