Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 8 ноември 2010 г.

НАБЛИЖАВА КРАЯТ НА ПРОЦЕСА ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА КИПЪРСКИЯ ПРОБЛЕМ

НАБЛИЖАВА КРАЯТ НА ПРОЦЕСА ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА КИПЪРСКИЯ ПРОБЛЕМ...

Вестник Файнейшъл Таймз публикува коментар в който бе подчертано, че тристранната среща на 18ти ноември, която ще се състои по призива на генералния секретар на НАТО Бан Ки Мун, ще постави началото на процес на преговори който ще бъде последна възможност за разрешаване на кипърския проблем....

Изпратена 08.11.2010 10:45:56 UTC

Обновена 08.11.2010 12:26:38 UTC

Вестник Файнейшъл Таймз публикува коментар в който бе подчертано, че тристранната среща на 18ти ноември, която ще се състои по призива на генералния секретар на ООН Бан Ки Мун, ще постави началото на процес на преговори който ще бъде последна възможност за разрешаване на кипърския проблем.
В статията на Джеймз Блиц е дадено място на становището на дипломатите, че ако преговорите приключат с неуспех, Кипър ще бъде фактически разделен на две.
В статията се припомня, че генералният секретар на ООН Бан Ки Мун е поканил лидерите на двете общности в Кипър на тристранна среща в Ню Йорк и се дава място на изявлението на дипломат-нямаме намерение да оставаме до безкрай тук и да водим напълно безсмислени преговори.
Предават се също така и думите на друг дипломат, че това ще бъде последната възможност за разрешаването на проблема в Кипър и че се доближават до точката, в която ще изпитат горчивия вкус на постигнатия неуспех.

ТРТ / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2