Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

вторник, 23 ноември 2010 г.

ГАЛОУЕЙ ОТПРАВИ ПОХВАЛИ ЗА ЕРДОГАН

ГАЛОУЕЙ ОТПРАВИ ПОХВАЛИ ЗА ЕРДОГАН...

Лидерът на движението "Свобода за Палестина", бившият британски депутат Джордж Галоуей заяви, че ислямските страни се нуждаят от лидери като Ердоган....

Изпратена 22.11.2010 10:39:58 UTC

Обновена 22.11.2010 10:39:58 UTC

Лидерът на движението "Свобода за Палестина", което се прочу с активните си стъпки срещу израелските действия в Палестина и с усилията си за слагане на край на въоръжените конфликти в различни райони на земята, бившият британски депутат Джордж Галоуей заяви, че ислямските страни се нуждаят от лидери като Ердоган.
Галоуей, спечели юридическата борба, която поде след като миналата година не му бе разрешено да се завърне в Канада поради критиките, които отправи по отношение на афганистанската политика и поради срещите си с представители на организацията Хамас.
В словото, което произнесе на конференцията в университета Мак Мастър в Хамилтон на тема "Свободна Палестина, Свободен Афганистан, Свобода на идеите", Джордж Галоуей засегна и израелското нападение срещу кораба "Мави Мармара" и развоя на събитията след това нападение. Галоуей каза, че ислямските страни се нуждаят от лидери като Ердоган тъй като това ще спомогне за разрешаването на проблемите и отбеляза, че демокрацията, толерантността и разбирането за ислямска религия в Турция са символ на мира в света.
Той каза, че Турция е преживяла тъмни периоди на военни хунти и че днес, с всеки изминал ден расте геополитическата й сила в света.

ТРТ / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2