Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 16 февруари 2009 г.

Левски си тръгва с 0:0 от Турция

Фелипе да Коща цели съдия, гонят го директно

Анталия

Андрей Андреев
наш пратеник

Левски завърши с нулево реми контролите си в подготовката в Анталия, която приключва във вторник. След равенствата с чешкия Сигма и словашкия Спартак (Търнава) "сините" извъртяха 0:0 с Динамо (Минск).
Двата тима заформиха здрава битка на терена, но липсваха положения. В 45-ата минута пък Фелипе да Коща уцели страничния рефер с топка, протестирайки срещу негово решение, за което бе изгонен. Левски можеше да стигнат до успеха, но на два пъти Георги Иванов нямаше късмет. "Стана добър мач, създадохме три-четири голови положения, но ги пропуснахме. Това е недостатъчно, когато искаш да победиш. Не е хубаво, че отново не успяхме да отбележим гол", обяви треньорът на Левски Емил Велев.
Той отказа планираната за днес контрола с корейския Пусан заради недостига на играчи и умората.
"Левски е по-добър от ЦСКА, винаги е играл по-добре от тях, надявам се, че ще стане шампион", обяви пък бившият треньор на "сините" Славолюб Муслин, който в момента води Динамо (Минск). Тимът му игра с ЦСКА в Кипър и падна 1:2, така че сърбинът познава "армейците". Той допълни, че няма да взема вратаря на "червените" Даниел Беконо.

Вести
Рубин огледа "сините"
по време на контролата с Динамо (Минск). Днес обаче трябва да стане ясно дали шампионът на Русия проявява интерес към играчи на Левски. "Има запитвания, но какво ще стане - не мога да кажа", заяви мениджърът Мирчо Димитров, по чиято покана бяха дошли чужденците. Според непотвърдени слухове тимът от Казан си харесал Жоазиньо.

Играчите мислеха за София
и затова не вкараха гол, анализира бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни след нулевото равенство на "сините" с Динамо М. "Личеше си, че духом вече са в София и чакат почивката, която ги чака след този лагер. Нормално е също и погледите им да са насочени към мачовете, които им предстоят в първенството", заяви още треньорът на Терек (Грозни).

Делегация до кмета на Пловдив
праща Ботев днес. Спортно-техническият директор на "канарчетата" Сава Савов ще беседва как да бъде решен проблемът с ДЮШ. Миналата седмица беше запечатана базата на юношеските тимове, защото Димитър Христолов не плаща консумативите за поддръжката й.стандарт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2