Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 10 май 2009 г.

Ще живее ли Наим ?



Великият Наим Сюлейманоглу,най-голямата звезда в историята на щангите,се бори за живота си вече цяла седмица в частната турска болница 'Д-р Сади Конюк".

Джобния Херкулес,който през 1986-а избяга от България и бе осиновен от турския президент,бе принудително поставен в кома от турските лекари,които ужасени констатираха огромно количество дрога,алкохол и лекарства в кръвта на трикратния олимпийски шампион.

И макар 42-годишната спортна легенда вече да е в съзнание,малцина от лекарите биха заложили заплатата си,че Наим ще живее дълго.

СТРАШНАТА ДИАГНОЗА Е ЧЕРНОДРОБНА ЦИРОЗА !

Дробовете на Наим функционират с 40 % от капацитета си,сърцето му е подложено на невероятен натиск,а жизнените му функции са застрашително отслабнали.

"Само волята,останала му в годините на спорта,го крепи",казват близките на шампиона,които преди 23 години замалко не въвлече във война България и Турция.

Медиите в южната ни съседка твърдят,че Наим се е забъркал със съмнителни типове и че в последните години от живота си щангистът е водил аморален начин на живот-секс,наркотици и алкохол.

Това е и причината Джобния Херкулес да не направи политическа кариера.

В."Уикенд",9-15 май 2009 г.,стр.77

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2