Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 24 януари 2011 г.

Израел е нарушил всички международно приети закони

В ДОКЛАДА НА ТУРЦИЯ СЕ ОТПРАВЯТ ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ ПО АДРЕС НА ИЗРАЕЛ...

Турция също оповести съдържанието на доклада си във връзка с нападението срещу кораба "Мави Мармара", в който бе дадено място на достигнатите заключения.

Изпратена 24.01.2011 10:47:49 UTC

Обновена 24.01.2011 10:47:49 UTC

След като Израел оповести съдържанието на Доклада Tуркел, с който се постара да оправдае антихуманните престъпления извършени по време на операцията срещу кораба "Мави Мармара", Турция също оповести съдържанието на доклада си в който бе дадено място на достигнатите заключения.
В доклада, който бе предаден на ООН през месец септември 2010та година бе дадено място на информацията събрана от Турция.
В доклада се подчертава, че в хуманитарния конвой са пътували граждани на различни страни изповядващи различна религия, че на корабите са били натоварени само хуманитарни помощи и че по време на проверките в Турция, на борда на корабите от конвоя не е било открито оръжие.
В доклада на Турция се подчертава, че израелските сили са използвали по време на операцията автоматично оръжие с лазерно насочване и са осъществили планирана операция подкрепяна от хеликоптери, щурмови катери и подводници.
В доклада също така се отбелязва, че още преди да стъпят на борда на кораба "Мави Мармара" израелските войници са убили двама цивилни, че към жените на борда на корабите с хуманитарни помощи са били предприети унизителни дейности и се подчертава, че Израел е нарушил всички международно приети закони.



The israeli soldier who shots the young girl in gaza


Uploaded by timesbg. - Classic TV and last night's shows, online.

ТРТ / portalturkey.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2