Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Депутат от "атака" основал ДПС

Депутатът Огнян Пейчев успя да отблъсне огромната членска маса на "атака" в Ямбол.

Градът ,в който по ирония на съдбата е роден самият болен сидеров и на последните избори даде третия по сила резултат на партията в страната,загърби "атака" след шокиращите разкрития,че Огнян Пейчев е един от основателите на ДПС в Ямбол.

През далечната 1990 г. 34-годишният тогава дипломиран инженер вижда в партията на Ахмед Доган своя шанс за политическа кариера и става един от съучредителите на организацията в родния си град.

В началото Пейчев е доста активен в структурите на ДПС,но после започва да се върти като слънчоглед в зависимост от това,кой управлява града и страната.

В морален контекст твърде цинично звучат днес думите на депутата от "атака":"ДПС има лошо отношение към своя електорат.Техните симпатизанти са отрудени хора,които се блъскат от сутрин до здрач с тютюна,живеят тежък живот и често са принудени да се лишават от семействата" (!?).

За това кога е бил искрен - през 1990 година,откогато грижливи ямболци пазят членската му книжка на ДПС,или сега,може да се произнесе само личният лекар на депутата.


Вестник "Галерия",25.XI - 1.XII.2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2