Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 15 ноември 2010 г.

Правителството се интересувало от електората на ДПС,а само допреди около една година същият Бойко Борисов гонеше турците от България в Турция (АУДИО)

Бойко Борисов:Първанов,Доган,БСП са едно и също нещо !

ББ не се интересува от Ахмед Догана,правителството се интересува от електората на ДПС !


:::

Борисов:Не ми трябва Доган,а електоратът му


15.11.2010

Полина Тодорова

След активната си съботно-неделна програма премиерът Борисов даде едночасово интервю в ефира на БиТиВи.

Коментирани бяха голям брой теми, като сред акцентите бяха политическите взаимоотношения на ГЕРБ.

Първанов, Доган, БСП са едно и също нещо, те са част от статуквото, заяви премиерът, отговаряйки на поредния въпрос „има ли договорка между ГЕРБ и ДПС".

Относно лидера на ДПС и електората му, Бойко Борисов беше категоричен, че не се интересува от Ахмед Доган. Не сме се чували от 3-4-5 г., откакто бях главен секретар, посочи премиерът.

Той обаче изтъкна, че правителството се интересува от електората на ДПС, който все повече се разочарова от лидера на ДПС. Доган не е важен за нас, заяви Борисов, като не пропусна да отбележели, че важните са българските мюсюлмани. В тази връзка той даде за пример проучвания, според които българските мюсюлмани имат най-голямо доверие в ГЕРБ.

По повод упреците, че „заиграва" с ДПС и попитан дали ще влезе във война в АБВ за гласове от ДПС, Борисов заяви, че познава много хора бившите служители на държавна сигурност:

Те са много опитни хора, манипулацията им е в кръвта. Разбирате я тази игра. Дори ако щеш фактът, че преди изборите как едни вестници какво пишат и как пишат, близки до ДПС, и как пишат сега. Защо не приемете, че това също е част от играта на Ахмед Доган. Да създаде това усещане в хората, каза Борисов.

В ефира на телевизията той отправи и съвет към водещите, заявявайки, че те трябва да си зададат един въпрос - а имено защо турският премиер Ердоган след срещата си с Борисов е отказал среща с лидера на ДПС.

Попитан защо, Борисов отговори: - Нали сте умни, отговорете си на въпроса какво ли е чул Ердоган за Доган от мен.

Премиерът не остави без коментар и президентския „проект" АБВ, както и последните изявления на тъмносиния лидер Иван Костов.

Костов на моменти го хваща едно..., като Първанов - на моменти забравят кои са, все едно сега са се родили, коментира Борисов.

По думите на премиера държавният глава няма моралното право да се меси и „да му дава акъл". Подобно послание от думите му пролича и към лидера на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван Костов.

Костов не беше ли в коалиция с ДПС, попита Борисов. Относно обвиненията на сините към правителството за все по-голямо обвързване на страната ни с Русия, премиерът припомни факта, че именно по времето на Иван Костов "Нефтохим" е бил продаден на руската страна.

За президента пък посочи, че държавният глава е бил абсолютно наясно със злоупотребите около проекти като Цанков камък, но не е предприел нищо.

Борисов отново повтори, че не трябва да се иска импийчмънт на Първанов, защото това ще го направи герой.

От думите на премиера стана още ясно, че хората, които искат ликвидирането му се издирват с бюлетина на Интерпол.

нюз.бг / Портал Турция

bb

"Той (Бойко Борисов - бел. ред.) каза, че одобрява възродителния процес, не одобрявал само методите му. Означава ли това, че ако дойде на власт, ще провежда нов възродителен процес с демократични средства?"

.....

"Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ !"Бойко Борисов в Чикаго

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


"Той (Бойко Борисов - бел. ред.) каза, че одобрява възродителния процес, не одобрявал само методите му. Означава ли това, че ако дойде на власт, ще провежда нов възродителен процес с демократични средства?" "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ !"

Бойко Борисов гони Турците в България да си ходят в Турция !

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


http://thebigexcursion.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2