Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 29 август 2010 г.

Мустафа Сандал с концертът в Шумен (24.8.2010)

Мустафа Сандал: Концертът в Шумен на сбъдва моя мечта

„Гостуването ми в Шумен сбъдва една моя мечта. Тази вечер моето желание да пея пред тукашната публика, ще стане реалност”, заяви на пресконференция в Шумен певецът Мустафа Сандал. Звездата на турския попфолк ще изнесе концерт на шуменска земя тази вечер. Той ще пее за своите фенове на стадион „Панайот Волов”, а началния час на концерта е 21.55 ч. Преди Сандал, в 21 ч., на сцената ще излезе Десислава.
„Реших да изнеса концерт в България още преди 6 месеца”, заяви певецът. Той разказа, че още тогава, когато се случило да минава оттук на връщане от Италия, се зачудил как е пропуснал да дойде при българските си фенове, а е изнасял концерти по целия свят.
Изпълнителят благодари на собственика на „Алкомет“ Фикрет Индже, с чието съдействие се осъществява концерта и Турската национална телевизия (ТRТ), която ще излъчва концерта директно.
По думите на Сандал водещото при неговите концерти не са ефектите. Тази вечер неговите фенове не трябва да очакват грандиозна шоу програма, защото за него шоу е срещата му с публиката. „Тези скъпоценни моменти са най-важното в моите спектакли”, каза изпълнителят.
„Не познавам песните на Десислава”, призна Мустафа Сандал. Според него обаче популярната българска попфолк дива, която ще бъде подгряваща звезда на концерта, е много красива и щом българските й фенове са толкова много, то със сигурност има защо.
Певецът сподели още, че не е капризен и не е поставял изисквания по отношение на храната, обслужването и спането, по време на престоя си в Шумен. По думите му, по време на гостуванията си в чужбина, той се стреми единствено да се отдаде на музиката, феновете и изживяванията свързани с тях, и изобщо не обръща внимание на сервизните неща.

Камелия КОВАЧЕВА/ТОП НОВИНИ.БГ


Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2