Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

петък, 30 юли 2010 г.

ДПС не представлява Турците в България

В България в момента няма истинска свобода на словото.Толерират се тези ,които хвалят управляващите и се заглушават онези ,които ги критикуват.Един пример затова е и Кърдажли-хабер.Частен портал създаден да пази монопола на ДПС над Турците в България.Всеки който се осмелява да критикува ДПС открито бива осмиван и обвинен в враг на "Българските Турци" да за много господа там ние Турците от България все още сме такива.

Турската Комунистическа Партия в България за удобство наречено ДПС е най голямото зло,което се случи на нас Турците в България.Тази партия е съставена от бивши комунисти и агенти на ДС, за да се обуздае етноса ни и да не се възстановят правата на Турците в България.Ненапразно регистрациата му бе подмогната от БСП/БКП. ДПС е маша и троянски кон на БСП сред нас.

Ахмед Доган е изключително слаб политик от нетурски произход ,който има за задача да поведе Турците в България топтан в подчинение на Комуно-олигархите.Може би затова тези ,които не са съгласни със това овче водене се наричат "bolucu" Grin -делячи.

В колко от последни 19 години ДПС управлява с демократични сили ? Само една и то едвам издържа .
Колко от последните 19 години ДПС бе заедно с комуно-фашистите и техните мимикрии като НДСВ ? - много нали ?

Благодарение на коалициата на тримата глупаци България стана черната овца в ЕС.Престъпност,сливане на държавата с мафията,машинации,мизерия,скъпотия ,нищожни доходи са резултат от некадърното управление на България най- вече през последните 7 години.

Какво допринесе ДПС за нас Турците в България.Според мен то допринесе за масовото ни обедняване,обезлюдяване на селата ни,завръщането на феодализма в селата от смесените райони.Където ДПС дерибеите " режат ,колят и бесат". ДПС е виновно ние Турците от България да не си възстановим правата си . ДПС е виновно да няма възмездие за "възродителните процеси ".Тази бизнес организация не само ,че не потърси отговорност от палачите ни,
но направи всичко възможно България да остане дива страна в която да се краде лесно.

ДПС в Кърджали гордо управлява рамо до рамо с палача ни от последният "възродителен процес " Назми Мюмюн,а В Джебел с друг дупедавец Ясен Устренски.Нямаха доблестта даже да излязат с една декларация срещу тяхното участие в терора над нас Турците в България.
Това ДПС ли е защитник на правата ни ? Това на което Кърджалийският му областен лидер нарича нас "Българските Турци" значи "Булгар-тюрклери".

Хубавото от всичко това е, че хората все повече се осъзнават.На последните избори Самуил и Гърмен казаха не на тоталната диктатура.
В Ардино 3200 изселници промениха съотношението против волята на местните жители.Иначе движението би загубило с около 4000 към 1600.

Това ли са вашите "права и свободи " ? - заглушаването на свободната воля на местните хора ,чрез купени гласове и насила докарани да гласуват хора.
Ще отречете ли че в Турция хората,които не са искали да дойдат да гласуват са били заплашвани с изгонване от работа.
Хубавото все пак е ,че все повече хора разбират ,че ДПС е една бизнес-далаверджийска организация ,чрез ,която някои безкрупулни елементи използувайки шантаж и заплахи за етническият мир печелят лични дивиденти и трупат тъмни богатства за сметка на мизерстващите обикновени хора.

Прекрасно е че на последните парламентарни избори само 52 % са гласували затова движение сателит на БСП.Обнадеждаващо е също така ,че се появяват силни личности като Мендерес Кунгю и Сейхан Тюркан ,които смело без страх се обявават решително срещу политиката на пладнежки грабеж на националните ресурси от ДПС и ортаци и са за сътрудничество със демократичните сили на България.

Партии като БСП,НДСВ,Атака ,ВМРО и ДПС са опасни за България и за просперитета на българският народ независимо от етноса на хората.
Ние Турците в България се нуждаем от истинско присъствие в Българската политика чрез демократична партия необвързана с БСП.
Моето мненеие ,е че ДПС не представлява Турците в България.Тя представлява интересите на обръчите ,мафията и олигархията в България.

Като такава тя е опасна за нас Турците в България и за цяла България.Коалицията на тримата глупаци Симо,Серджо и Меди докара България до просешка тояга.

Сербест форум

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2