Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

събота, 29 август 2009 г.

Турски гастарбайтер заспа на волана и уби шестгодишния си син !

Заспал зад волана турчин уби сина си !

ХАСКОВО. Турски гастарбайтер заспа на волана и уби шестгодишния си син. Чужденецът задрямал на прав участък на магистрала "Марица" между Любимец и Харманли. Реното изхвърчало от шосето и отнесло мантинелата на моста. Колата летяла 50 метра надолу, забила се встрани от пътя и се преобърнала. Турското семейство се връщало във Франция след лятната почивка в родината си. В автомобила са пътували майката, бащата, 6-годишното им момченце и 6-месечното му братче.
26-годишната жена, бебето и водачът са в хасковската болница. Мъничето е най-леко пострадало. Баща му е с преобърнат далак, а майка му - с контузия на главата. Заради преживeния стрес и шока, в който е изпаднала, до обяд вчера медиците все още не й бяха казали за смъртта на по-голямото й дете.
Близо 6 часа бяха нужни, за да бъде разчистен теренът около катастрофата. При удара багажът от колата и части от нея са се разпилели на десетки метри около магистралата. Най-вероятната причина за нещастния инцидент е умората на шофьора, довела до неусетна дрямка, както и несъобразената скорост.
Турският керван към Европа даде вече осем жертви за около месец. При челен удар в началото на юли между микробус с гурбетчии и рейс загинаха 7 души.
Красимира Славова

с>тандарт

Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2