Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 17 август 2009 г.

Убиване на турски бебета и правенето на майките им стерилни !

Снимка:Лъчезар Иванов.

Убиване на турски бебета и правенето на майките им стерилни !

Д-р Анюта Лозева: Заместник – предсeдателят на парламента Лъчезар Иванов е лъжец !

Afera.bg,16-08-2009

Възмутена съм е слаба дума, омерзена съм от омразата, която този човек насажда сред хората. Това, което той говори за убиването на турски бебета и правенето на майките им стерилни, е една нагла лъжа. Нека видят кога е завършил, каква специалност е имал по това време и тогава да го попитат какво е търсил в операционната зала.

В. „Доктор” е публиувал интервю с педиатърката, общински съветник от Хасково, д-р Анюта Лозева. Д-р Анюта Лозева дълги години работи в инфекциозен сектор на детско отделение, пет години е в детското отделение на либийската болница в град Бени –улит, работи и в акушеро-гинекологичното отделение в Момчилглад.

Д-р Лозева е провокирана и жеското обидена от изявленията на д-р Лъчезар Иванов, че български лекари са убивали турски бебета и са правили стерилни майките им.

Пред в. „Доктор” д-р Анюта Пенева заявява:

„Ядосана съм от думите на този човек, който дори не искам да нарека колега. Възмутена съм е слаба дума, омерзена съм от омразата, която този човек насажда сред хората. Това, което той говори за убиването на турски бебета и правенето на майките им стерилни, е една нагла лъжа. Още при първото му изказване по този повод аз се обърнах към специализираните органи – да проверят какво е правил преди 20 години този доктор в Разград. Нека видят кога е завършил, каква специалност е имал по това време и тогава да го попитат какво е търсил в операционната зала. Дори и да е влязъл по някакъв начин там и да е наблюдавал операция за стерилитет на туркиня, както той твърди, аз ви гарантирам, че тогава той не е могъл да различи обикновено черво от маточна тръба. Абсурдно е това говори Лъчезар Иванов, и аз предполагам, че тук става дума за целенасочена предизборна кампания. С тези свои лъжи явно е искал да спечели повечко гласове. Още повече, че главният лекар на въпросното акушеро-гинекологично отделение по онова време твърди, че не е починало нито едно новородено. Работила съм в Момчилград, където 85 процента от родилките са мюсюлманки и категорично мога да заявя, че не сме допуснали нито едно новородено дете да умре. Един човек, който не може да оправи проблемите в семейството си, е тръгнал да оправя държавата. Ако пък беше станал министър на здравеопазването, щях да предприема личен протест.”

Пред в. „Доктор” д- р Анюта Пенева припомня и колко лесно може да бъде създадена психоза сред турското население. Преди 10 ноември е плъзнала зловредната мълва, че при изпозване на инжекции турските деца ставали стерилни при правене на сюнет. „А инжекциите просто бяха задължителни ваксини, които се слагаха на всички деца под списък. Тогава времената бяха такива, че подобен слух можеше да взриви държавата. Това ли иска д-р Лъчезар Иванов?”.

Др- Пенева, която е била в Либия по времето на задържането на българските меди;ински сестри коментира и този случай: „Мисля, че има много неказани неща и те ще започнат постепенно да изплуват. Да, бях там по време на арестите, а и доста време след това и мога да кажа само едно – историята има и друг край. Има време и тази приказка ще бъде разказана с друг край.”

Afera.bg

Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2