Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

сряда, 4 март 2009 г.

Гавра с 3-ти март

Сидеров се изгаври с тържеството


3 март падна жертва на предизборните страсти. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров използва честванията за 131-годишнината от Освобождението на България, за да си спретне митинг в подкрепа на партията.

От ранни зори десетки автобуси от провинцията превзеха пространството на НДК, за да доставят симпатизантите на "Атака" за шествието, свикано от Сидеров. Официално то беше обявено като част от честванията за националния празник. Партийният лидер обаче го превърна в стабилна PR кампания.

Точно в 12 часа, след като в присъствието на тримата първи мъже в държавата - президента Георги Първанов, парламентарния шеф Георги Пирински и премиера Сергей Станишев, на Паметника на Незнайния воин беше вдигнат националният трибагреник, 5000 атакисти се насочиха от НДК към площад "Св. Александър Невски". Шествието поведе Сидеров, който за целта се оборудва с открит автомобил с платформа. Докато лидерът на "Атака" агитираше от "воленомобила", както го кръстиха присъстващите, хора от щаба му раздаваха брошура с предизборните обещания на Волен. Самият Сидеров пък не обели и дума за светлия празник. За сметка на това заля шествието с призиви да "изгонят мафията от управлението" и да не гласуват за други партии освен "Атака"монитор

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2