Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

събота, 24 април 2010 г.

Антибългарското във Facebook се засилва,както и антитурското в България-атака,вмро,скат,дори ББ гонеше турците в Турция !

Антибългарското във Facebook се засилва, нови групи псуват страната ни !

Събота, 24 Април 2010,автор: Милан Николов

:::

Антибългарското във Facebook се засилва,както и антитурското в България-атака,вмро,скат,дори ББ гонеше турците в Турция !

"СКАТ" ТВ заедно с вестник "ДЕСАНТ" бълват непрекъснато антитурска пропаганта.

Т.нар."Съвет за електронни медии" да е предприел нещо срещу "СКАТ",които насъкват българи срещу турци?

Да не забравяме,че напоследък изгоряха и две джамии в България,но кой го е направил не беше разкрито.

:::

Бойко Борисов в Чикаго

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA
"Той (Бойко Борисов - бел. ред.) каза, че одобрява възродителния процес, не одобрявал само методите му. Означава ли това, че ако дойде на власт, ще провежда нов възродителен процес с демократични средства?" "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ !"

Бойко Борисов гони Турците в България да си ходят в Турция !


:::

Антибългарското във Facebook се засилва, нови групи псуват страната ни
Гаврата със страната ни в нета продължава
След като преди време се появи група “Fuck Bulgaria” във Facebook, а обществото ни се развълнува и поиска премахването й, днес положението е още по тежко.
Проверка на Frognews.bg показа, че са се навъдили още 5-6 такива групи, като снимките на тях са повече от брутални. Организаторите на една от групата са сложили турски флаг, като по този начин засилва напрежението между двете страни, а в друга група гаврата е още по-голяма, защото на снимката се гори родният ни трибагреник.

Съвсем лесно е да се разбере кой и къде е направил тези форуми или най-малкото, страната ни да поиска тази гавра да бъде премахната. До този момент това не се случва. Напротив, антибългарското противопоставяне в нета расте.

Припомняме, че съвсем наскоро мрежата за социални контакти Facebook заяви, че е премахнала няколко уебстраници от своя сайт, използвани от италиански неонацисти, за да насаждат насилие. Това стана, след като европейски политици обвиниха сайта, че позволява съществуването на платформа за расизъм, предаде Ройтерс. Седем различни групи и техните уебстраници бяха създадени на сайта със заглавия, отстояващи насилието над роми. "Съществуването на тези групи е отвратително. Призовавам Facebook да ги премахне незабавно," каза лидерът на ПЕС Мартин Шулц.

Facebook обяви, че е премахнал страниците, защото са нарушавали условията за използване на сайта.

"Facebook подкрепя свободния поток от информация, а групите осигуряват форум за дискутиране на важни проблеми. Въпреки това, Facebook ще премахне всички групи, които са насилнически или заплашителни," обяви мрежата за социални контакти в позиция по въпроса.

Европейски парламентаристи и някои католически групи критикуваха демонизирането на дадена етническа група, която, също както и евреите, е била обект на масови убийства по време на нацистка Германия.фрог.нюз

Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2