Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

сряда, 21 април 2010 г.

Турски гражданин,преминал незаконно турско-българската граница,и помагачите,организирали прехвърлянето му,са задържани от полицията в Разград !

Турчин с фалшива българска лична карта бе задържан в Разград !

Автор: Марина Бенова - кор. на БНР в Разград

Турски гражданин, преминал незаконно турско-българската граница, и помагачите, организирали прехвърлянето му, са задържани от полицията в Разград и ще бъдат съдени за различни престъпления на българското законодателство, съобщават от Областната дирекция на МВР.

22-годишният мъж от Истанбул с фалшива българска лична карта е открит при полицейска проверка на 7-ми април в дома на 50-годишен разградчанин, в чийто апартамент са открити множество копия на турски документи за самоличност, снимки и 9-милиметрови патрони. По неофициална информация мъжът от Разград е съден в Германия и Турция за съпричастност с канали за трафик на хора и фалшиви документи, и се смята тартор на групата, организирала прехвърлянето през границата и незаконното пребиваване на чуженеца в страната.

50-годишният разградчанин е съдействал на турския гражданин да влезе в България през Малко Търново, с помощта на двама мъже от разградското село Мортагоново. От полицията уточняват, че двамата ще бъдат съдени в Малко Търново за незаконно преминаване на границата и за подпомагане на незаконно пребиваване на чужденец в страната.

На организатора на групата от Разград ще бъдат повдигнати обвинения за съставяне на фалшиви документи за самоличност и за незаконно притежание на боеприпаси, а 22-годишният турски гражданин ще бъде съден за нелегално преминаване на турско-българската граница.

Предполага се, че фалшивата българска лична карта е трябвало да послужи на чужденеца за свободно движение в страни от Европейския съюз.бнр


Photobucket

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2