Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 18 април 2010 г.

Двама работници - турски граждани са загинали при строителни работи на автомагистрала "Люлин" !


Инцидент на строежа на магистрала „Люлин“

Инцидент на строежа на магистрала „Люлин“ !

18.04.2010 / 12:13

Снощи около 22 часа е имало трудов инцидент с турски граждани - работници на турската фирма „Мапа Дженгиз", при наливането на бетон на елемент от съоръжение при км 13 + 700 в района на с. Голямо Бучино.

По официална информация кофражът е изпуснал и това е довело до срутване на излетия бетон и положената арматура, при което са били затрупани двама работници, които са починали на място. Други двама са закарани в болницата в гр. Перник за оказване на медицинска помощ. Единият от тях е починал около 8.30 ч. тази сутрин, а другият е изписан.
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" - АПИ Божидар Йотов са на автомагистрала „Люлин". Те ще извършат оглед на мястото на инцидента и ще се запознаят с обстоятелствата, довели до смъртта на работници - съобщиха от агенцията.
На място са експерти на АПИ и специалисти от Института по пътните технологии, които ще окажат техническа помощ на разследващите органи за изясняване на причините, довели до аварията.бнт

Photobucket

:::


Двама работници - турски граждани са загинали при строителни работи на автомагистрала "Люлин" !

18 април 2010

София. Двама работници - турски граждани са загинали при строителни работи тази нощ на автомагистрала "Люлин". Това съобщиха за Агенция "Фокус" от "Гражданска защита". Кофражът се разтваря, сместа, която е налята по-рано се разлива, събаря кофража и работниците са паднали от голяма височина - около 30 метра. Има още двама души - тежко пострадали, които са в пернишката болница.
На място е имало екип на "Гражданска защита".
При извозването на пострадали от тежката катастрофа, станала в Монтанско, също е помагал екип на "Гражданска защита". Двама ранени са извозени от мястото на катастрофата, но са починали по-късно в болницата. В Монтанско са се ударили лека кола и микробус.иаф

Photobucket

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2