Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

сряда, 28 октомври 2009 г.

Турски тир с цитруси се обърна на магистрала Тракия тази сутрин. / Секунди по-късно в камарата с плодове се заби софийско Пежо „Партнер" !

Турски тир с цитруси се обърна на магистрала Тракия

28.10.2009

Турски тир с цитруси се обърна на магистрала Тракия !

Турски тир с цитруси се обърна на магистрала Тракия тази сутрин. Секунди по-късно в камарата с плодове се заби софийско Пежо „Партнер". Жертви няма. Движението беше отбито за час.

Тази сутрин магистрала „Тракия" се превърна в цитрусова градина. Часове наред камиони и автомобили газеха в грейпфрути и лимони.

Стартовата версия на шофьора на камиона беше, че невъзпитан водач на МПС му е отнел предимството. Той изложи версията си с посредничеството на пътен работник-полиглот.

Ермехан Гьоруш - шофьор на камиона: „Една кола ми засече пътя и за да не се ударя в нея, се качих на мантинелата. Занесох тира и нищо не помня."

Според катаджиите причината за катастрофата е далеч по-прозаична - турчинът просто заспал. Това потвърди и шофьорът на пежото, който се врязал в камарата с плодове.

Иван Палашев: „Аз идвам 50 секунди след него. Той си ги измисля. Ако някой може да пречи на тоя камион, трябва да го изпревари отляво. Първата ни работа като се ударихме, на колегата първата му реакция беше - а бе, тук да няма жертви. Викам - да... и скачаме."

Гьоруш е превозвал стоката от турския град Мерсин за полския Катовице. Той разкри, че килимът от цитруси на магистралата тежи около 22 тона и струва над 30 000 евро.


бнт / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2