Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

петък, 2 януари 2009 г.

Доган посрещнал новата година в турска баня

2 януари 2009 13:23

Доган посрещнал новата година в турска баня
Лидерът на ДПС лети с моторна шейна по пистите на Боровец
Снимка: Калоян Сомлев

Лидерът на ДПС Ахмед Доган отмарял по празниците, борейки напрежението с анти-стрес програми в турски хамам и билкови парни бани. Той правел това в 5-звездния хотел "Боровец хилс".

Политикът е бил там заедно с манекенката Алтен Алиева и дъщеря си Демет. Във видимо добро настроение Сокола поздравил гостите на комплекса, които били предимно гърци. Той им пожелал весело посрещане на Новата година, пише вестник "Струма".
Според изданието Доган бил отседнал в президентския апартамент на хотела, където една нощувка плюс закуска струва 374 лв. Цената не включва останалите хранения и допълнителните услуги, които се ползват и се заплащат на място в хотела.
"Боровец хилс" е най-луксозният хотел в комплекса. Той е собственост на приближения до Сокола бизнесмен Николай Вълканов, президент на „Минстрой холдинг” и бивш вицепрезидент на „Мултигруп”. Местните обаче го наричали „хотелът на Доган”. Намира се на 3 км. от центъра на курорта „Боровец”, недалеч от писта „Ястребец”.
Лидерът на ДПС е демонстрирал новата си страст - моторна шейна, с която запълвал празнотата през зимата, пише изданието.делтанюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2