Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

вторник, 9 декември 2008 г.

Активът на Доган празнува в турска одая с наргиле


   Активистите на ДПС в Лудогорието отпразнуваха първия ден на Курбан Байрам в типична турска атмосфера в ресторант “Кованлъка” край Разград.
     В заведението в отделно помещение е аранжирана турска одая с миндери и възглавници за сядане, в сепарето има и наргиле за пушене, разказа собственикът на комплекса Неджмидин Якуб.
     120 активисти от областната организация на ДПС в Разград се събраха заедно на празника. С тях се веселиха и депутатите от района, а късно снощи очакваха към тържеството да се присъедини и министърът на извънредните ситуации Емел Етем.
     Теле с тегло 500 кг, дар от Централния съвет на ДПС, беше ритуално заклано под надзора на ДВСК, съобщи областният лидер на движението Ахмед Ахмедов. Месото от животното бе раздадено на 4 социална дома в Тертер, Ловско, Самуил и Разград, както и в болниците в Исперих и Кубрат.
     В Кърджали пък БСП дари кмета на Кърджали Хасан Азис с 3 червени бонбона и позлатена значка с националния трибагреник за празника. Армаганът беше връчен пред централната джамия от члена на Висшия партиен съвет Назми Мюмюн, по-известен в района като Кармазъ (Червения - бел.ред) Назми. Той издебна Азис на излизане от храма.
     “Нали знаете какво се случва на червените бонбони”, попита Хасан Азис и сдъвка подаръка. (24 часа,
Вторник, 09.12.2008 г.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2