Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 29 декември 2008 г.

Доган проговаря за Емин

Ахмед Доган има намерение да коментира обстоятелствата около самоубийството на Ахмед Емин на специална пресконференция.

"Веднага след като прокуратурата приключи работата си по случая, лидерът ни господин Доган ще изясни всички причини около смъртта на Ахмед Емин", заяви за DeltaNews депутатът от ДПС Хасан Адемов.
Той посочи, че няма идея какво точно ще обясни Ахмед Доган, но прогнозира, че едва ли ще бъде нещо ново и неизяснено досега. Адемов допълни, че лидерът на ДПС ще даде личното си мнение и ще коментира фактите около смъртта на Емин.
Началникът на политическия кабинет на ДПС, беше намерен мъртъв с огнестрелна рана в главата на 17 октомври тази година в "Сарая" на Доган на ул. „Беловодски път" 46 в столичния квартал Бояна. За изясняване на случая, градската прокуратура в София образува досъдебно производство за склоняване към самоубийство. Назначената в хода на разследването комплексна експертиза - психологична, психиатрична и графологична, трябва да установи психическото състояние на Емин към момента на инцидента.

Версии

Близките на Ахмед Емин заявиха след смъртта му, че не е възможно той сам да е сложил край на живота си. Баща му е сигурен, че става въпрос за убийство. Съмнения породи и фактът, че веднага след като тялото беше открито от персонала на "Сарая", полицията излезе с изявление, че няма оставено предсмъртно писмо. Два дни по-късно, органите на ред оповестиха, че във вътрешния джоб на сакото на Емин е открита бележка, написана на три страници в личното му тефтерче. В нея той се обръща към баща си, децата и съпругата си, както и към Ахмед Доган "Не съм предател и никога няма да стана", са предсмъртните думи на Емин към неговия началник.делтанюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2