Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 10 октомври 2010 г.

Гюнай Сефер пред „РАДИО К2”:Осман Октай открадна по време на изборите 400 000 долара!

Снимка:1994 г. Задният вход на Парламента. Доган и Октай са все още съмишленици и съратници.

Гюнай Сефер пред „РАДИО К2” : Осман Октай открадна по време на изборите 400 000 долара!

Дата:09-10-2010

„ДПС не заведохме иск срещу Осман Октай ,защото не искахме обществото да знае, че в ДПС има такива работи. Най-голямата ни грешка беше, че не обявихме публично, че Октай открадна по време на изборите през 2001 година 400 000 долара от партията.” - заяви пред Илиана Беновска по „Радио К2” Гюнай Сефер.





На Сефер, на 30 септември т.нар. комисия “Кушлев” запорира имоти и банкови сметки за над 2 милиона лева, а на 1 октомври председателят на комисията обяви, че му е предявен иск за над 8 милиона и триста хиляди лева .

На въпрос на водещата: „Какво не сте искали обществото да знае? Че тези пари са постъпили не съгласно закона в ДПС ли ?” Гюнай Сефер отговори: „Да. Това не искахме да се знае. За да няма медиен скандал, бяхме вече влязли в коалицията. / НДСВ, БСП, ДПС- ред..бел./ Парите са постъпвали без наше знание по сметка на жената на Октай. От дарения на симпатизанти . Той ги изхарчи ги в Куба, Банкок, на Карибите и купи апартамент в центъра на Монако. ” - добави Сефер в отговор на публичните обвинениия срещу него от ексорганизационния секретар на ДПС Осман Октай .

„Не съм си е купувал диплома,притежавам диплома за социален психолог, не съм изнасилвал, не съм убивал!” – зарече се още по „Радио К2” Гюнай Сефер .

„Невинен съм и Кушлев без никакво правно основание запорира имоти на моите фирми”.- декларира депутатът от ДПС и каза, че иска да дискутира публично с проф. Стоян Кушлев и всички да чуят за какво и с какви аргументи е обвинен.

Сефер каза още, че заместник-главният прокурор Валери Първанов е неудовлетворен от кариерното си развитие, което БСП му обещала , но не осъществила с оправданието , че турците не искат Първанов и за това той го преследвал. На финала депутатът, с отнет имунитет, каза , че не се страхува ,че някой ще го съди за това, което казва по „Радио К2”.

Afera.bg / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2