Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

събота, 16 януари 2010 г.

Толга се жени за “Мис Турция” !

1 серия :

http://trfilmunutulmaz.blogspot.com

Толга се жени за “Мис Турция” !

Само седмица след началото на сериала, героите от "Незабравима" по Нова, са неизменна част от форумите в интернет. Най-прясната новина около Буура Гюлсой, който играе Толга, е сватбата му с най-красивата жена в южната ни съседка. За разлика от нещастната любовна съдба на героя си в живота актьорът е страстно предан и ще се жени за Селен Сойдер, "Мис Турция" 2007 г.
"Ако не беше тя, нямаше да бъда толкова убедителен, играейки Толга. Докато снимам, мисля за нея. Невероятно съм щастлив. Селен е много специална. Намерих човека, когото търсех", казва младият чаровник.
"Бракът е да избереш някой, с когото искаш да живееш щастливо до края на живота си. Моите родители са женени от 30 години", разказва Буура. И все пак има прилика между актьора и героя. "И двамата сме влюбени. Друга обща точка между нас е гордостта."
След като завършва гимназия в Анкара, където е и роден на 22 февруари 1982 година, Буура заминава за Кипър, за да следва архитектура. Той завършва образованието си, но вместо да проектира сгради, става актьор в кипърския държавен театър. Графиката и фотографията са другите области, в които красавецът периодично насочва своето внимание.
Преди да започне снимките на "Незабравима", той изпълнява първата си главна роля в игралния филм "Видях слънцето", който ще се състезава за "Оскар" за чуждестранен филм за 2009 г. Откакто се установява в Меката на турската филмова индустрия, Буура участва и в друг сериал - "За всеки един от нас"
"Актьорството е в центъра на моя живот, то ми дава удоволствие, което не мога да получа от никоя друга професия", казва Буура. Той е автор и на две късометражни ленти, директор е на Международния кипърски филмов фестивал. Предложението за участие в сериала "Незабравима" Буура получил случайно от мениджъра си. Характерът на Толга му допаднал много, но след като чул имената на другите актьори, участващи във филма, приел без да се замисля.

вс / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2