Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 14 декември 2009 г.

Oтвлечен турски шофьор в България,престрелка-един убит !

Един загинал при отвличане !

Един човек загина при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлякоха турски шофъор, предаде репортер на БГНЕС.

Иницидентът стана на магистрала "Тракия", край Мухово, малко преди полунощ. Сигналът е подаден от отвлечен турски шофьор, който разказал, че е завързан за дърво. При пристигането на полицаите престъпниците започват да стрелят. При жестоката стрелба един от нападателите е загинал. По първоначална информация той е бил с маска на лице и надписи "Полиция". Той обаче не е служител на полицията. Други трима от нападателите успяват да избягат пеша и изостават автомобила си. Силите на реда продължават да ги издирват. По неофициална информация има ранени и полицаи. Преследването на престъпниците е станало между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия". Турският шофьор не е пострадал при стрелбата. Целият автомобил на полицията е надупчен. Районът около кървавия инцидент е отцепен. Очаквайте още подробности. /БГНЕС

София / България

Портал Турция

>>>

Един убит от бандата на "Крокодилите" !

Един човек загина при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлякоха турски шофъор, предаде репортер на БГНЕС.

Иницидентът стана на магистрала "Тракия", около полунощ при отвличане на турски шофьор, който е бил завързан за дърво. При пристигането на полицаите престъпниците започват да стрелят. За БГНЕС разследващи съобщиха, че става въпрос за престъпна груба, която извършва магистрални грабежи и нападения. Групата е известна като "Крокодилите". При жестоката стрелба един от нападателите е загинал. Той се казва Димитър Митрев - Богоровеца, съобщиха още за БГНЕС разследващите и уточниха, че той е част от престъпната група "Крокодилите". Той е бил с маска на лице и униформа с надписи "Полиция". Той е имал и две радиостанции. Други двама от нападателите успяват да избягат пеша и изостават автомобила си. Те са стреляли с автомати "Калашнков". Силите на реда продължават да ги издирват. Преследването на престъпниците е станало между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия". Турският шофьор на автомобил не е пострадал при стрелбата. Той вече е дал и първите си показания за случилото се. Целият автомобил на полицията е надупчен.
Престъплението от тази нощ е извършето от "тежка, нагла, престъпна група". Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод кървавия инцидент на магистрала "Тракия", при който загина един човек - Димитър Митрев- Богородеца, който е част от бандата на "Крокодилите". Тази група извършва магистрални грабежи. Цветанов изрази надеждата, че в най-скоро време ще бъдат задържани и останалите два души от бандата на "Крокодилите", които успяха да избягат при престрелката тази нощ. Първият оглед вече е извършен. Очаквайте още подробности. /БГНЕС

София / България

Портал Турция

>>>

Мъж е убит при престрелка с полицията в района на Вакарел !

14 декември 2009

Въоръжена престъпна група за грабежи по автомагистрала „Тракия”, е неутрализирана при специализирана полицейска операция тази нощ, съобщиха от пресцентъра на МВР. Грабителите стреляли в автоматично оръжие по полицаи. При ответен огън е прострелян смъртоносно единият от извършителите на тежкото криминално престъпление.
Около 00.30 часа тази нощ служителите на реда са предотвратили грабеж на турски гражданин, пътувал по магистралата с Ауди Q 5. Той бил спрян от автомобил със синя лампа. Нападателите му сложили белезници, отнели му пари и вещи и го изоставили в близост до Вакарел.
Докато извършвали престъпното деяние, те били засечени от служители на ОДМВР-София. Грабителите открили огън с автоматично оръжие срещу полицаите. Нанесени са сериозни поражения на патрулен автомобил. При ответния огън е прострелян смъртоносно единият от извършителите на тежкото криминално престъпление. Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Бил е с маска и бронежилетка.
Съучастникът му успял да избяга и засега се укрива. Предприети са активни действия за издирването му, в които са включени екипи от различни поделения на МВР.
Турският гражданин е изплашен, но в добро физическо състояние.
В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.
На мястото на инцидента присъстваха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.

АФ /
Портал Турция

>>>

Мъж беше убит при престрелка край Вакарел !

Мъж беше убит при престрелка с полицията близо до Вакарел тази нощ. Информацията потвърди за БТА вътрешният министър Цветан Цветанов. Инцидентът станал малко след полунощ, когато турски гражданин бил отвлечен от група за магистрални грабежи. Екшънът се развил на моста при отбивката за Вакарел над магистрала "Тракия".

След като получила сигнал, полицията изпратила патрулна кола, по която извършителите на грабежа открили огън. Полицаите отвърнали на огъня, при което единият от извършителите бил убит на място, докато управлявал кола. Полицейският автомобил е с много следи от куршуми, но няма пострадали полицаи. Отвлеченият турски гражданин е спасен и в момента дава показания.

Останалата част от престъпната група е успяла да избяга и в момента се издирва. Нападателите били въоръжени с автомати "Калашников", а убитият имал цял сак с муниции. Бил облечен в полицейска униформа, носел на главата си маска с надпис "Полиция", както и две радиостанции. Отбивката от магистралата към Вакарел е затворена за движение заради извършващия се оглед на местопроизшествието.

ДР / Портал Турция

>>>

Кървава нощ - застреляха мафиот на магистрала Тракия !

Убитият е известен като Богоровеца, научи Про.БГ

Един човек загина при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлякоха турски шофьор.

Името на убития е Димитър Митрев, известен като Богоровеца, научи Про.БГ.

Иницидентът стана на магистрала "Тракия", около полунощ. Сигналът е подаден от отвлечен турски шофьор, който разказал, че е завързан за дърво.

При пристигането на полицаите престъпниците започват да стрелят. Има данни, че зад неуспешния опит за магистрален грабеж стои бандата на Крокодилите.

По първоначална информация Митрев е бил с маска на лице и надписи "Полиция", макар че не е служител на полицията.

Други трима от нападателите успяват да избягат пеша и изоставят автомобила си. Силите на реда продължават да ги издирват.

Преследването на престъпниците е станало между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия". Турският шофьор не е пострадал при стрелбата. Той вече е дал и първите си показания за случилото се.

Автомобилът на полицията е надупчен. Районът около кървавия инцидент е отцепен.

Про Бг / Портал Турция

>>>

Обраният турчин дава показания, барети по петите на “крокодилите” !

14 декември 2009, 11:00

София, България

Пострадалият от грабежа на магистрала „Тракия” тази нощ турски гражданин дава показания. Той е изплашен, но е в добро физическо състояние, обясни прокурор Бойко Найденов, който е бил на мястото на престрелката край Вакарел. Трима са извършили грабежа, каза вътрешният министър Цветан Цветанов.
Един от тях е убит, след като е открил стрелба по полицаите.

Това е Димитър Митрев-Богровеца на 38 години, стар познайник на органите на реда.

Той е бил шеф на бандата "Крокодилите", която е изключително опасна.

Съучастниците му успели да избягат и засега се укриват.

По петите им обаче МВР е пуснало жандармерия и барети, съобщи Цветанов.

Бандата на "Крокодилите" е извършила над 30 грабежа на чужди и наши бизнесмени по главните пътища на страната.

Допреди няколко години тя се славеше като последната магистрална банда.

Лидерите й Емил Милев-Кроки и брат му Евгени Милев –Гейзо са в затвора. Там е и ортакът им Калоян Бацов.

Бандата извършваше обири и извън страната. Заради въоръжени грабежи над чужденци в страните от ЕС бяха напечатани карти на България с черепи и кости. На тези материали пишеше: "Не пътувайте през България, ще ви оберат".

Групата действаше по един и същи начин. Издебват жертвите си през нощта край отклонения за магистралата или черни пътища и често ползват полицейски униформи.

При нападение през юни 2004 г. правят опит да убият полицай, който участва в тайна операция по залавянето им. Последният удар на Бацов, Кроки и Гейзо е на 11 август 2004 г. След това те са арестувани.

Около 12.30 часа тази нощ, както е пътувал по магистралата с турския гражданин, бил спрян от автомобил със синя лампа. Нападателите му сложили белезници, отнели му пари и вещи и го изоставили в близост до Вакарел. След това той е подал сигнал до полицията.

При пристигането на полицаите, престъпниците започнали да стрелят, полицията отвърнала на огъня и убила единия от нападателите.

Застреляният мъж бил с маска на лице и надписи "Полиция".

В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.

Полицейският автомобил е с много следи от куршуми, но няма пострадали полицаи./БЛИЦ

Портал Турция

>>>

Бандитите от "Крокодилите"обират турски шофьор, Богровеца е застрелян !

14 декември 2009, 07:00

София, България

Мъж беше убит при престрелка с полицията близо до Вакарел тази нощ. Инцидентът станал малко след полунощ, когато турски гражданин бил отвлечен от група за магистрални грабежи. Екшънът се развил на моста при отбивката за Вакарел над магистрала "Тракия", съобщиха от МВР.
Сигналът бил подаден от отвлечения турски шофьор.

Около 12.30 часа тази нощ, както е пътувал по магистралата с Ауди Q 5., бил спрян от автомобил със синя лампа. Нападателите му сложили белезници, отнели му пари и вещи и го изоставили в близост до Вакарел. След това той е подал сигнал до полицията.

При пристигането на полицаите, престъпниците започнали да стрелят, полицията отвърнала на огъня и убила единия от нападателите.

Застреляният мъж бил с маска на лице и надписи "Полиция".

Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Други трима от похитителите обаче успели да избягат.

Димитър Митрев-Богровеца е убитият, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той е бил шеф на бандата "Крокодилите", която е изключително опасна и е автор на серия магистрални грабежи.

В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.

Полицейският автомобил е с много следи от куршуми, но няма пострадали полицаи. Отвлеченият турски гражданин е спасен и в момента дава показания.

Отбивката от магистралата към Вакарел е затворена за движение заради извършващия се оглед на местопроизшествието./БЛИЦ

Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2