Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

сряда, 23 декември 2009 г.

Взривно устройство,поставено в кош за боклук, гръмна пред дома на депутата от ДПС Делян Пеевски !

Бомба за Дeлян Пеевски !

Декември 2009

София,България


Взривно устройство, поставено в кош за боклук, гръмна пред дома на депутата Делян Пеевски. Адската машина е избухнала точно пред личния джип на медийния бос - "Мерцедес", тип "кубче".
По непотвърдена информация са нанесени поражения на тузарското возило. Според източници от полицията нападателите не са целели да убият Дилян Пеевски, а по-скоро да го сплашат.

Депутатът от ДПС Дилян Пеевски в момента ръководи вестниците „Монитор”, Политика”, „Телеграф” и „Експрес”. След изборите майка му – бившата шефка на Тотото Ирена Кръстева се оттегли и заживя за известно време в Брюксел.

Освен със служебната си охрана като депутат, Дилян Пеевски се движи и с лична охрана от около 8 души. На улицата джипът му винаги е следван от пилотна кола, която се грижи за неговата безопасност. Това е вторият опит за покушение срещу него, след като преди време неизвестни бяха заплашили Пеевски с убийство.

Една от версиите за посегателството е заради провалената сделка с новата сграда на Националната агенция по приходите на бул. „Цариграско шосе”.

Б_Л_И_Ц / Портал Турция

>>>

Взривиха джипа на Делян Пеевски

Дата: 22-12-2009 22:53

Читатели : 654

Джипът на депутата от ДПС Делян Пеевски е бил взривен тази вечер, съобщава БГНЕС. Взривът е избухнал на булевард „Пушкин" в столицата. Няма пострадали хора, а самият Делян Пеевски не е шофирал джипа си, защото не бил в страната.

Взривът е избухнал в кофа за боклук, до която е бил паркиран джипът "Порше Кайен". Изпочупени са всички стъкла на возилото.Колата е собственост на "Нова българска медийна група", но e билo отдаденo за ползване на семейството на Делян Пеевски. Самият той заяви пред БГНЕС, че някаква кофа за боклук е гръмнала и няма никакъв инцидент с негова кола.

Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева изукупувайки куп медии наложиха медиен монопол на пазара. Преди изборите громяха Бойко Борисов, а сега в медиите им не може да се напише и запетая против властта.

Afera.bg / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2