Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

четвъртък, 2 април 2009 г.

Обявеният за гений и от американските спецслужби Иса Мехмед – Хакера е бил тотално изнудван от наркобоса на „Фирмата” Веско Жеков и от висши антимафио

Хакера,снимка:нет

„Мега” прокурорка „проспа” как Иса Хакера бе изнудван от висши антимафиоти и наркобос

Дата: 02-04-2009 00:08

Обявеният за гений и от американските спецслужби Иса Мехмед – Хакера е бил тотално изнудван от наркобоса на „Фирмата” Веско Жеков и от висши антимафиоти. „Мега” прокурорката Стефка Якимова, която обаче води дознанието му, проспа да разбере за каква шокираща корупция става дума.

Иса Мехмед – Хакера, който бе обявен и от американците за гений на компютрите вече е с присъда от четири години и половина при сключено споразумение с прокуратурата. Дознанието цяла година води „мега” прокурорката Стефка Якимова.

По него всички останали лица, съучастници на Хакера, минаха с леки присъди след споразумения, а бопаджията Михалев, за който имаше безспорни доказателства и бе арестуван с Исата, се отърва със смешна условна присъда.

„Ювелирното” дознание, което води Стефка Якимова, свързано с Иса Хакера по никакъв начин не успя да се докосне обаче как любимият и „обвиняем” наркобосът на „Фирмата” Веско Жеков по „мега”дознанието е рекирал Хакера със сума от 350 000 лева за охрана.

„Мега” прокурорката изобщо не си е направила труда и да се заинтересува как две бивши ченгета, работили за Исата и въртяли две негови заведения са го „пробили” с крупни суми.

В периода, в който Иса Хакера е бил изнудван от наркобоса на „Фирмата” Веско Жеков, в сградата на ОДП – Варна го вика изключително висшестояш антимафиот, който е бил в печално нетрезво състояние.

Бопаджията директно подхожда към Хакера – ще ми плащаш по 10 000 лева на месец, защото ти спасих живота, тъй като Веско Жеков щеше да те отвлече. Хакера му отвръща, че това е работата на бопаджията – да се грижи за сигурността на хората, висшият антимафиот обаче брутално поставя условието – 10 бона и нямаш грижи.

Уговорката е изпълнена. И парите са плащани.

По-късно взаимоотношенията с подставените лица на Хакера – ченгета, които му въртят заведенията довеждат до залавянето му.

Шумно прокламираното дознание обаче приключва по печален начин от „мега” прокурорката – със споразумения, повечето, от които смехотворни.

Хакера е в затвора. И вече няма за какво да е притискан.

Ами ако си отвори устата и изрече на глас имената на висшите полицаи, на които е плащал? Ще образува ли „мега” дознание „мега” прокурорката?

Afera.bg

Още тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2