Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

вторник, 6 януари 2009 г.

Абдуллах Гюл е по-привлекателен от Джордж Клуни

Турският президент бил по-привлекателен от Джордж Клуни

[05-01-2009]

Абдуллах Гюл


Абдуллах Гюл е по-привлекателен от Джордж Клуни. Това каза в телевизионно интервю съпругата на турския президент Хайруниса Гюл, съобщи турският в. „Радикал”. Първата двойка на Турция участва в предаването „Прозрачната стая” на журналиста Гюнери Дживаоглу, като това бе първото участие на семейство Гюл в телевизионно предаване, в което двамата отговаряха на въпроси за личния си живот.

На въпрос какво мисли по повод оприличаването на турския президент с холивудския актьор Джордж Клуни, първата дама на Турция каза, че според нея Гюл е по-привлекателен. "Нека Клуни да не се сърди, но Абдуллах е по-привлекателен, тъй като е специален за мен", каза първата дама на Турция.

В интервюто турският държавен глава призна, че съпругата му върши основната част от домашните задължения - възпитанието на децата и управлението на домакинството. Това стана, след като аз започнах да се занимавам с политика, каза Гюл и добави, че дори не е забелязал как са пораснали децата му.

На въпрос дали е приятел с премиера Реджеп Тайип Ердоган от ученическите години Гюл даде положителен отговор, а на въпроса "Танцувате ли?" турският държавен глава увери, че "всъщност животът е танц".новинар

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2