Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

понеделник, 24 ноември 2008 г.

Ердоган-няма да има пълна гаранция за влоговете...

Премиерът Ердоган намиращ се на посещение в Индия отговори на въпросите на журналисти във връзка с новия пакет с икономически мерки...

24.11.2008 06:32:41 UTC
Премиерът Реджеп Тайип Ердоган заяви че в новия пакет с мерки срещу глобалната икономическа криза ще бъде повишена максималната граница за застраховка на влоговете,но подчерта че не планират да дадат пълна гаранция за влоговете.
Премиерът Ердоган намиращ се на посещение в Индия отговори на въпросите на журналисти във връзка с новия пакет с икономически мерки. Той отбеляза че се подготвя нов икономически пакет който ще отразява решенията приети на високото равнище на групата Г-20,а също и становището на Турция и че крайното решение ще бъде прието след като се завърне в Турция. Отговаряйки на друг въпрос премиерът Ердоган заяви че подготовките над новия механизъм за борба с тероризма са в последния си етап.

Премиерът Ердоган приключи официалните си контакти в столицата на Индия Нови Делхи и премина в град Агра. Тук той посети комплекса Тадж Махал който е едно от седемте чудеса на света. След това той посети и гробницата на Шах Джихан и съпругата му Мюмтаз Махал. От Агра премиерът Ердоган ще премине във важния индустриален център Бангалор,където ще осъществи контакти с индийски бизнесмени.

TRT-World БЪЛГАРСКИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2