Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 2 май 2010 г.

Деца висят по сергиите да събират подписи на ВМРО,раздават безплатни сандвичи на старците срещу подпис против Турция !

Читателско мнение:

Аз като българин съм отвратен от постъпката на тази невзрачна безполезна партийка като вмро-кои са те за да дават мнения кой къде да бъде.

С какво може ние да се гордеем ,че сме в ЕС? -с голямата безработица ли,с голямата престъпност ли,с некачествената и ниската образователна с-ма ли,с грабежите и изнасилванията на собствените си деца ли-с какво сме заслужили да даваме мнението си кой за какво е достоен!?

Срамувам се в този момент ,че съм българин!

Славчо се надуваше когато беше преди месец в Истанбул ,тръбеше по вестниците как е бил посрешнат, а сега неговата партия подписки ще събира-нека той им каже как е в Турция,беше доста очарован от визитата си там,но това сме ние неблагодарно племе...

А на тези деца които висят по сергиите кой ще им извини отсъствията в у-ще докато дремят там за да събират подписи и да раздават безплатни сандвичи на старците срещу подпис или пък сами си се подписват за по-голяма бройка за да получат % за висенето си,едва ли някой от тях знае коя е столицата на Турция ,но за някой лев мръзнат за тоя дето духа ....

Жалки и смешни сме -дано се осъзнаем и политиците ни спрат това безумство на тази жалка партийка и смешна телевизийка които ни очернят пред ЕС и Света!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2