Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

петък, 12 декември 2008 г.

Гласят Мартин Стоев за националния на Турция

Антони ЙОРДАНОВ
Мартин Стоев отново може да стане национален треньор, но на... Турция, съобщиха местни журналисти. Бившият наставник на България най-вероятно ще заеме поста в края на януари следващата година. Като негов помощник се очаква да бъде назначен турски специалист.
В момента Стоев е начело на "Халбанк", където са Николай Иванов, Тодор Алексиев и Данаил Милушев. Снощи "Халбанк" гостува в Испания на "Алмерия" в европейския турнир за Купата на конфедерацията.
Евентуалният договор на Мартин с турската федерация ще е до олимпиадата в Лондон през 2012 г. Така се очертава интересна ситуация догодина на европейското в Турция - Стоев може да има за съперници доскорошните си "подчинени". България и Турция са в различни предварителни групи, но може да се срещнат в следващите фази на първенството. Нашите са в квартет с Чехия, Италия и Сърбия, а мачовете са в град с хиляди български изселници - Измир.
Стоев вече получи друго признание в Турция, като бе избран за треньор на чужденците в местния Мач на звездите. Двубоят е на 20 януари и в него вероятно той ще заложи на тримата наши от "Халбанк".
"Марек Ивкони" загуби с 0:3 гостуването на белгийския "Еуфони" в евротурнира "Чалъндж къп". Реваншът е на 18 декември в Перник. Италианският "Тренто" с Матей Казийски и треньор Радостин Стойчев разби у дома "Аон Хот Волейс" (Виена) с 3:0 в Шампионската лига.труд,12.11.08 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2