Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 19 септември 2010 г.

ИРАН ОЧАКВА ОТВЕТЕН ЖЕСТ ОТ САЩ

ИРАН ОЧАКВА ОТВЕТЕН ЖЕСТ ОТ САЩ...

Иран очаква ответен жест от американската администрация в отговор на освобождаването по здравословни причини на един американски гражданин...

Изпратена 19.09.2010 10:03:47 UTC

Обновена 19.09.2010 10:03:47 UTC

Иран очаква ответен жест от американската администрация в отговор на освобождаването по здравословни причини на един американски гражданин.
Президентът на Иран Ахмединеджат каза че се надяват че ще бъдат освободени осем ирански граждани намиращи се в американски затвори.
Миналата седмица иранската администрация освободи американката Сара Шурд, която бе арестувана заедно с още двама американци и бе обвинена в незаконно влизане в Иран и в шпионаж.
Сега Техеран очаква ответен жест от САЩ.
В изявлението което направи в Ню Йорк, където се намира за участие в редовната сесия на Общото Събрание на ООН, иранския президент Ахмединеджат каза че очакват американската администрация да освободи незаконно държаните в американски затвори иранци.
Според иранските медии, сред осемте иранци намиращи се в американски затвори се намират и изчезналият през февруари 2007ма година в Турция заместник-министър на отбраната на Иран и изчезнали преди две години в Грузия ирански бизнесмен.

ТРТ / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2