Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 18 октомври 2009 г.

Музей на НЛО бе открит в Истанбул !

Музей на НЛО бе открит в Истанбул !

Нахиде Дениз - кореспондент на БНР в Истанбул

Какво представляват неидентифицираните летящи обекти, или както съкратено ги наричаме НЛО, има ли ги наистина, няма ли ги? Сигурно мнозина си задават този въпрос. И аз в това число. И ако не отговор, то поне информация по тези въпроси дава музеят-изложба на НЛО в Истанбул.

Той бе открит тези дни в известния търговски и увеселителен център Капитол, на азиатския бряг на мегаполиса.

Според уредниците, Дружеството за космически изследвания и НЛО "Сириус", тяхният музей е четвърти по рода си в света, след тези в САЩ, Япония и Великобритания.

Експонатите в него напомнят кадри от научнофантастичен филм- макети на космически бази, летящи чинии, изгледи от Марс, снимки на неидентифицирани летящи обекти, данни от архивите на НАСА, хронология на съобщенията за НЛО, поместени в световните медии.

Правят впечатление и изложените няколко експоната на извънземни, пред които посетителите се застояват най-много, както и инсценировка на аутопсия, която правят извънземни на хора от нашата планета.

Хактан Акдоан, председател на Дружеството "Сириус", твърди, че има много голям интерес към темата за НЛО не само в Турция, но и в балканските държави.

"Организирахме няколко конгреса в Истанбул и те бяха изключително посетени, имаше хора и от България. Така се роди идеята да подредим в известния търговски център Капитол този музей, за да се запознаят повече хора с нашите проучвания", споделя Акдоан.

б:н:р / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2