Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 1 март 2009 г.

АЛКОХОЛЕН ТУРИЗЪМ ЗА НАШЕНЦИ В ТУРЦИЯ

Безплатни питиета по 24 часа е новата оферта за Кушадасъ

Бележка на Портал Турция:Навсякъде в турските курорти предлагащи ALL INCLUSIVE си имаше безплатно кафе,чай,безалкохолно,а и АЛКОХОЛ,така че много здраве на г-н Али Сюнмез-нищо ново не предлага!!!

неделя, 01 март 2009

24 часа безплатен алкохол. Това е офертата, с която привличат туристи в Кушадасъ. Предложението, представено на изложението "Ваканция" у нас, е първото по рода си и е на 5-звездния хотел "Д...... О....", обясни собственикът Али Сюнмез.

Всеки клиент, който закупи пакет, ще може да се възползва от кетъринга до 23 ч и да пийва безплатно през целия си престой, обясни условията на ол-инклузив пакета Сюнмез. За българите са предвидени и специални цени.

До 15 юни седмицата в крайморския "алкохолен рай" излиза около 270 евро, ако пътувате с автобус, и 90 евро отгоре, ако изберете самолет. В периода 15 юни - 4 юли плащате по около 450 евро за 7 дни на човек. В пика на сезона цената е около 500 евро, ако пътувате с бус. В другия хотел на фирмата в комплекса - 4-звездния "Ф.......", пиене се предлага само до 2 ч след полунощ.

[Бележка на ПортТюрк:На практика някой евтин хотел може да се окаже много по-хубав и удобен,отколкото по-луксозните ! (Американски пътеводител Fodors)]

Бележка на Портал Турция:цената също не е уникална:Ето "Direct Holidays" с оферта за Турция от 176 английски лири.1 лира=2.2123 за 1 март 2009 г. или 176 лири X 2.2123=389.3648 български лева!



Наталия Малчева

Още:

Хотелите в Турция официално се подразделят на HL(лукс) и от H1 до H5(от първа до пета категория);мотели,от M1 до M2(от първа до втора категория);и P(пансиони).Все пак тези класификации могат да бъдат заблуждаващи,понеже са базирани върху количеството на удобствата,а не върху качеството на обслужването и обстановката.Липсата на ресторант или приемна стая автоматично препраща заведението към дъното на листата.На практика някой евтин хотел може да се окаже много по-хубав и удобен,отколкото по-луксозните.(Fodors)

P.S.Лично съм се убедил в достоверността на американскиа пътеводител "Fodors"!

И още:Как да изберем българска туристическа агенция за почивка в Турция?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2