Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

сряда, 13 октомври 2010 г.

Турците:„Стъклен дом“ е пълна боза!

Турците:„Стъклен дом“ е пълна боза!

Публикувано от Севдалина Манолова

9 октомври 2010

"Стъклен дом" е пълна боза?

Противно на нашите очаквания, турците твърдят, че българският сериал „Стъклен дом“ е пълна боза. Те са на мнение, че актьорската игра е много слаба, историята е бързо скалъпена, а сюжетът е повече от тъп.
„Нормално е и ние да купим български сериал, след като те купиха толкова много от нас. Но техният не става! Явно и от телевизията били сигурни, че ще имат толкова нисък рейтинг и затова „избутали“ сапунката в късните часове. Излъчва се в 2 часа през нощта, когато всички спят“, пише форумец, подписал се като Мъстън.
А в българското интернет пространство неотдавна тръгна

Съседите ни не харесват сапунката

слух, че тогава, когато излъчват „Стъклен дом“, улиците в Турция опустяват. По това време на денонощието май всички улици по света са празни, защото хората имат нужда от сън, а не от поредната доза „леплива лиготия“.
А за купуването на новите серии и дума на може да става, тъй като самите българи се чудят защо вторият сезон на сериала е толкова слаб. След дълго очакване, зрителите са разочаровани и коментират, че актьорската игра е много слаба, сюжетните линии са постни, липсва всякакъв усет за реалност. Всички, които с нетърпение очакваха продължението на историята, се питат това ли е техният сериал.

"Новите серии на "Стъклен дом" са скучни!" - твърдят фенове

От новите серии лъха скука, немарливост и усещане за неизпипана докрай работа. Зрителите определят като най-инфантилна играта на младото актьорско поколение.
„Представят се по-зле и от колегите си в „Забранена любов“. Самоубийството на Сиана например беше толкова аматьорско, че Радина Кърджилова сякаш едва сдържаше избухването на смеха си, преди да се опита да се самоубие. А с ролите на Хари и Алекс средностатистически гимназисти щяха да се справят по-добре“, пише разочарован почитател на „Стъклен дом“.
От екипа на сериала явно са решили, че няма смисъл да си дават толкова зор и вместо да бъдат повече мотивирани, те са се самозабравили, превръщайки хубавата идея в „боза“.
„Ако екипът продължава така, не само че никой няма да иска да купи сериала, но и ние, българите, няма да го гледаме“, се заканват фенове на сапунката.

http://www.razkritia.com / Портал Турция

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2