Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

неделя, 20 септември 2009 г.

Премиерът поздрави мюсюлманите за Рамазан байрам

dnes.bg

С писмо премиерът Бойко Борисов поздрави мюсюлманската общност у нас по случай Рамазан байрам.

"Скъпи мюсюлмани, щастлив съм да се обърна към вас от свое име и от името на българското правителство, и да ви поздравя по случай Рамазан байрам. С пожелание за много любов, благополучие и хармония искрено се надявам, че традиционният мюсюлмански празник ще донесе мир и здраве на вас и вашите семейства", пише той в обръщението си.

"Винаги съм смятал, че толерантността и разбирателството между религиите и културите са уникално българско постижение. Това е факт благодарение на усилията на всеки български гражданин и на единството ни като нация и народ пред общите цели, които си поставяме и заедно постигаме", заявява Бойко Борисов.

"Дълбоко вярвам, че и занапред ще съумеем все така единни да отстояваме религиозното и културното многообразие като традиционна българска ценност. И в бъдеще от индивидуалните усилия на всички ни ще зависи успешното ни развитие като горда европейска нация. Затова бъдете здрави и следвайте заветите на вашата религия за доброто на нашия общ дом - България", завършва премиерът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2