Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

събота, 20 юни 2009 г.

Mucize kurtuluş

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!


Şanlıurfa'da önüne çıkan yavru köpeğe çarpmamak için önce kaldırıma, ardından 5 yaşındaki bir çocuğa çarptıktan sonra elektrikçi dükkanına giren otomobilin karıştığı trafik kazası, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İNANILMAZ KAZA ANI - Video

KARE KARE KAZA ANI - Foto Galeri

Güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği kaza, kentin en merkezi yerlerinden Emniyet Caddesi'nde meydana geldi. 25 yaşlarındaki Cemal Demir perşembe günü akşam saatlerinde 63 DY 373 plakalı otomobiliyle giderken, yola bir köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için aniden direksiyonu kıran Demir, kontrolü kaybetti. Paniğe kapılan sürücü ne yapacağını şaşırırken otomobil kaldırıma çıktı, hızını alamayıp 8 basamaklı merdivenlerden uçtu, elektrik malzemesi satılan işyerine çarpıp durabildi.

ÇARPTIĞI ÇOCUK HAVAYA FIRLADI

Kaldırımda, merdivende ve işyerinin önündekiler panik içinde kaçarak canlarını kurtarırken, otomobilin merdiven başında çarptığı 6 yaşlarındaki çocuk, havaya fırlayıp araç önünde merdivenlerde sürüklenerek 10 metre ileriye düştü.

Çevredekilerin yardımına koştuğu küçük çocuk, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen bir yakınının alıp evine götürdüğü çocuğun kimliği öğrenilemedi.

SÜRÜCÜ DE ŞAŞIRDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken Cemal Demir ifadesinde “Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdım, bir anda kontrolü yitirdim” dedi. Böylesine kazada can kaybı olmamasına kendisi de şaşıran sürücü Cemal Demir ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Otomobilin merdiven başında çarptığı, ancak mucize eseri ölümden dönen çocuk da polisin aramalarına rağmen bulunamadı.

Büyük bir facianın atlatıldığı kazanın ardından, ön tarafı hasar gören otomobil, çekiciyle kaldırıldı.

Hurriyet

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2