Eвропейската алтернатива на Турция е неизбежна и
един ден тя ще бъде неотделима част от Европа като политическо, икономическо и културно пространство !

Орхан Памук

728x90,booking

Booking.com

travel-in-turkey

travel-in-turkey
travel-in-turkey

четвъртък, 1 април 2010 г.

Първият онлайн сексшоп за мюсюлмани !

Първият онлайн сексшоп за мюсюлмани отвори врати в Холандия !

31-03-2010

Белгия последва Франция по пътя към забрана на бурката !

Първият онлайн сексшоп за мюсюлмани отвори врати в Холандия, съобщи в. „Таймс”. Главната страница на сайта, наречен "El Asira" ("общество" на арабски), изглежда повече от благоприлично. На уебстраницата, която има версия на арабски, английски и холандски език, е изобразена улица, разделена от линия. Клиентките трябва да кликнат от лявата страна на линията, а мъжете - от дясната.
В магазина се предлагат различни видове олио за масажи, лубриканти, розови секси гащички и най-разнообразни афродизиаци. В него обаче няма вибратори и порнография. Всички артикули, които се продават, са "халал" - позволени според ислямския закон.


"Само за първите четири дни имахме 70 хил. посещения", казва създателят на сайта Абделазиз Аурах, който е от марокански произход. Целта на неговата инициатива е да промени схващането, че ислямът се отнася враждебно към представителките на нежния пол. „Този имидж на подчинената жена, която стои в кухнята, облечена в бурка, не е истински”, твърди собственикът.
Аурах се е обърнал за съвет към видни имами преди откриването на онлайн магазина. По думите му един от духовниците, с които се консултирал, му казал: „В исляма е важно и жените, и мъжете да получават оргазъм. Ако една жена не е задоволена, тя ще използва непристойни начини, за да получи удоволствие, като мастурбация и вибратори.”
В същото време стана ясно, че вчера белгийската парламентарна комисия за вътрешни работи е гласувала за пълна забрана на бурката на обществени места. В документа, одобрен от комисията, се предлага хората, които излизат на обществени места със забулено или прикрито лице, така че да не могат да бъдат идентифицирани, да бъдат наказвани с глоба и/или лишаване от свобода за срок от 1 до 7 дни.

Така Белгия пое по пътя към пълната забрана на традиционната мюсюлманска дреха ден след като Франция получи зелена светлина за налагане на забрана с ограничен обхват, отбелязват агенциите. Върховният административен съд на Франция предупреди, че пълната забрана на бурките може би ще се окаже неконституционна. Съдът обаче заяви, че може да се наложи забрана на места, които се смятат за високорискови от гледна точка на сигурността.


вн /

Photobucket


:::

In english language:

Online Muslim sex shop in the Netherlands is all halal !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Петиция за свалянето на имунитета на Волен Сидеров

Избитите от комунистическия режим на Тодор Живков по време на т.нар. "Възродителен процес".2